DRUSKA

Grynasis kiekis: 500 g.

Himalajų druska – natūrali, neapdorota, nerafinuota, be priedų. Smulki, barstoma.

Išgauta iš chemiškai neužterštų Himalajų kalnų druskų kristalų, pasižymi grynumu, natūralia kilme, švarumu ir yra vertinama viso pasaulio virtuvėse. 

Kilmės šalis: Pakistanas

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

 

€1.20

Grynasis kiekis: 100 g.

Sudedamosios dalys: druska (60%), mėlynžiedės ožragės, česnakai, krapų sėklos, kalendros, aitriosios paprikos (čili), kmynai, šafranai
 

Visoje Gruzijoje ypač populiari SVANETIJOS  (dar vadinama SVANŲ) druska. Gruzinų virtuvėje ji dažnai vartojama vietoje paprastos druskos. Pasakojama, kad senovėje, kai druska buvo brangi, šeimininkai į galvijams skirtą druską primaišydavo daug aitrių raudonųjų pipirų, kad piemenys jos nesuvalgytų ar neparduotų, o pastarieji, kad galėtų patys vartoti druską, sugalvojo į ją pridėti česnakų, įvairiausių prieskonių. Taip ir atsirado SVANETIJOS  druska.
 

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje
 

€1.50
Rašyk
Skambink