PRIESKONIŲ MIŠINIAI (BE DRUSKOS)
-
Pagrindinis
-
PRIESKONIAI
-
PRIESKONIŲ MIŠINIAI (BE DRUSKOS)
Unikali sriuba – šiupininė, kaskart kitokia, bet pavyksta visuomet su puikia mūsų nauji..
81
Senoji receptūra, kurioje puikiai dera česnakai, raudonos saldžiosios paprikos ir kt. prieskoniai, p..
24
XVIII a. senoji receptūra, kurios "cinkelis" – žiupsnelis cinamomo
Kulinarijos pa..
25
Senoji džiovintų prieskoninių daržovių kompozicija – morkos, svogūnai, česnakai, juodieji pipi..
26
Mairūnai, kurie lietuvių virtuvėje buvo naudojami vietoj juodųjų pipirų, sudaro šio mišinio pagrind..
27
Senoji receptūra, kurioje prieskoninės žolelės papildo vienos kitą, o peletrūnas, be kurio nuo seno ..
28
Senoji receptūra, subalansuota visai žvėrienai gardinti. Ypač tinkantis šernienai, subprodukt..
29
Senoji receptūra - tobulas prieskonių mišinys, suteikiantis žuviai pikantiškesnį, kart..
30
Mišinio pagrindą sudaro česnakų granulės ir grietinėlės milteliai, kuriuos papildo ciberžolės..
32
Premium klasės, svogūnų ir pastarnokų pagrindu gaminamas mišinys, puikiai tinkantis žuvų tro&..
33
Tobula prieskonių kompozicija makaronams ir jų patiekalams gardinti.
Grynasis kiekis: 70 g
Sud..
34
Raudonai baltas rupus ir labai kvapnus prieskonių mišinys kepsniams suteikiantis puikų skonį ir aro..
35