PRIESKONIŲ MIŠINIAI (BE DRUSKOS)

Senoji receptūra, kurioje puikiai dera česnakai, raudonos saldžiosios paprikos ir kt. prieskoniai, puikisi derantys antienos, žąsienos patiekalams gardinti.                      

Kulinarijos paveldo fondo sertifikatas

Grynasis kiekis: 70 g

Sudedamosios dalys:  česnakai, raudonos saldžiosios paprikos, pastarnokai, rozmarinai, kmynai, šalavijai, aitriosios paprikos (čili), gvazdikėliai, kardamonai.

PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

€1.50

Grynasis kiekis: 70 g.

Sudedamosios dalys: juodieji pipirai, apelsinai.

APELSININIAI PIPIRAI  - tai   pipirai, praturtinti apelsinu.  Tai  tokie pipirai, kokie ir turi būti tikri APELSININIAI pipirai - BE druskos,  BE pridėtinių maisto priedų, BE svogūnų, BE ciberžolės ir kitų papildomų sudedamųjų  dalių. TIKRI APELSININIAI PIPIRAI:)

Vartojama  žuvų, mėsos, ypač paukštienos, padažų, sriubų, įvairių košių bei desertų gardinimui.

PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

€1.50

Autentiškos receptūros prieskonių mišinys su trupučiu aitriosios paprikos, tinkantis ne tik  chimichurri padažo gamybai, bet ir mėsai, troškiniams, sriuboms  gardinti.

Grynasis kiekis: 70 g

Sudedamosios dalys: česnakai, petražolės, raudonėliai, aitriosios paprikos (čili).

PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

€1.50

Subalansuotas prieskoninių žolelių mišinys - bazilikų,  rozmarinų ir kitų prieskoninių žolelių kompozicija puikiai dera  avienai gaminti.

Grynasis kiekis: 40 g

Sudedamosios dalys:  bazilikai, raudonos saldžiosios paprikos, rozmarinai, čiobreliai, gvazdikėliai.

PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

€1.50

Subtilaus aštrumo  prieskonių mišinys, kuriame kumino dvelksmas suteiks  paukštienai išsirtinį rytų  skonį.

Grynasis kiekis: 80 g

Sudedamosios dalys:  raudonos saldžiosios paprikos, česnakai,  ciberžolės, ožragės, kalendros, aitriosios paprikos (čili), kuminai.

PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

€1.50

Aitriųjų paprikų (čili)   pagrindu sudarytas prieskonių mišinys  su svogūnais ir prieskoninėmis žolelėmis -  aštrumo mėgėjams, tinkantis ne tik mėsos gaminiams, bet troškinimas, sriuboms, daržovėms gardinti.

Grynasis kiekis: 70 g

Sudedamosios dalys: svogūnai,  aitriosios paprikos (čili), petražolės, bazilikai.

PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

€1.50

Mišinio pagrindą sudaro  česnakų granulės ir grietinėlės milteliai, kuriuos papildo ciberžolės, krapai ir kt. Tinka  tiek virtoms, tiek keptoms bulvėms, bulvių patiekalams gardinti.

Grynasis kiekis: 80 g

Sudedamosios dalys: česnakai, grietinėlės milteliai, ciberžolės, krapai, garstyčios.

PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

€1.50

Senoji receptūra, kurioje prieskoninės žolelės   papildo vienos  kitą, o peletrūnas, be kurio nuo seno niekas neįsivaizduoja daugelio patiekalų, neatsiejama šio mišinio sudedamoji dalis. Šis mišinys  taip pat puikia tinka stirnienai, elnienai gardinti.

Kulinarijos paveldo fondo sertifikatas

Grynasis kiekis: 50 g

Sudedamosios dalys:  svogūnai, bazilikai, čiobreliai, peletrūnai, kalendros, kvapieji pipirai.

PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

€1.50

Mairūnai, kurie  lietuvių virtuvėje buvo naudojami vietoj juodųjų pipirų, sudaro šio mišinio pagrindą, o kartu su kitais  prieskoniais sudaro puikų derinį kiaulienos patiekalams gardinti.                                                                                     

Kulinarijos paveldo fondo sertifikatas

Grynasis kiekis: 50 g

Sudedamosios dalys: mairūnai,  česnakai, svogūnai,  juodieji  pipirai, kmynai.

PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

€1.50

Tikra daržovių fiestą, kurią sudaro net  12 daržovių, įskaitant salierus, porus ir kt. 

Kulinarijos paveldo fondo sertifikatas

Grynasis kiekis: 50 g

Sudedamosios dalys: svogūnai, morkos, pastarnokai, česnakai, petražolės, gelsvės, salierai, porai, ožragės.

PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

€1.50

XVIII a. senoji receptūra, kurios "cinkelis" – žiupsnelis cinamomo 

Kulinarijos paveldo fondo sertifikatas 

Grynasis kiekis: 70 g

Sudedamosios dalys: kalendros, česnakai, svogūnai, bazilikai, čiobreliai, mėtos, cinamonai, juodieji pipirai.

PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

€1.50

Senoji džiovintų prieskoninių  daržovių kompozicija – morkos, svogūnai, česnakai, juodieji pipirai, pastarnokai ir kiti. 

Kulinarijos paveldo fondo sertifikatas

Grynasis kiekis: 70 g

Sudedamosios dalys: morkos, svogūnai, česnakai, juodieji pipirai, pastarnokai, petražolės, gelsvės, baravykai.

PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

€1.50
Rašyk
Skambink