PRIESKONIŲ MIŠINIAI (SU DRUSKA)

Grynasis kiekis: 500 g.

Himalajų druska – natūrali, neapdorota, nerafinuota, be priedų. Smulki, barstoma.

Išgauta iš chemiškai neužterštų Himalajų kalnų druskų kristalų, pasižymi grynumu, natūralia kilme, švarumu ir yra vertinama viso pasaulio virtuvėse. 

Kilmės šalis: Pakistanas

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

 

€1.20

Grynasis  kiekis: 80 g.

Sudedamosios dalys: svogūnai,  pomidorai, morkos, česnakai, pankoliai, rūkytos saldžiosios paprikos, petražolės.

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje
 

€1.50

Grynasis kiekis: 80 g.

Sudedamosios dalys: česnakai, garstyčios, raudonos saldžiosios paprikos,  žaliosios paprikos, juodieji pipirai.

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje

€1.50

Grynasis kiekis: 100 g.

Sudedamosios dalys: druska (60%), mėlynžiedės ožragės, česnakai, krapų sėklos, kalendros, aitriosios paprikos (čili), kmynai, šafranai
 

Visoje Gruzijoje ypač populiari SVANETIJOS  (dar vadinama SVANŲ) druska. Gruzinų virtuvėje ji dažnai vartojama vietoje paprastos druskos. Pasakojama, kad senovėje, kai druska buvo brangi, šeimininkai į galvijams skirtą druską primaišydavo daug aitrių raudonųjų pipirų, kad piemenys jos nesuvalgytų ar neparduotų, o pastarieji, kad galėtų patys vartoti druską, sugalvojo į ją pridėti česnakų, įvairiausių prieskonių. Taip ir atsirado SVANETIJOS  druska.
 

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje
 

€1.50

Prieskonių mišinys, kuriame druska  dominuoja, sudarydama 70 prc. Tai galime vadinti prieskonine druka, kurią praturtina morkytės, pastarnokai, petražolės. O gražią geltoną spalvą suteikia - ciberžolė.  

Grynasis kiekis: 400 g

Sudėtis: druska ( 70%), cukrus,  įvairiomis  proporcijomis morkos, pasternokai,   petražolės, ciberžolės.

PRIESKONIAI BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

€1.50
Rašyk
Skambink