SĖKLOS

Balkšvojo gysločio sėklų luobelės - maistinės skaidulos, kurios šalina iš organizmo šlakus, slopina apetitą, todėl dažnai yra vadinamos „organizmo šluota“.

VARTOJIMAS: gerti prieš pusryčius ryte arba vakare, prieš einant miegoti. Sumaišyti 1-2 arbatinius šaukštelius stiklinėje (250 ml) vandens, sulčių ar kito gėrimo. Užsigerkite kitu puodeliu skysčių netrukus po pirmojo- galite gerti arbatą ar sultis. Psyllium galima sumaišyti su jogurtu, koše ar sriubas.  

Tai yra švelni ir natūrali priemonė galinti padėti išspręsti nemažai problemų: * apsisaugoti nuo vidurių užkietėjimo ar diarėjos; * išvalyti virškinamąjį traktą ir sureguliuoti tuštinimąsi: * pašalinti toksinus iš organizmo,* sumažinti cholesterolio kiekį;* reguliuoti viršsvorį ir nutukimą;* nugalėti alkio jausmą

Grynasis kiekis: 200 g

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

€4.00

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

€2.00

Sudedamosios dalys: 100% burnočių sėklos.

Burnočių spragėsiai  tinka naudoti  sausiems pusryčiams, paplotėliams, desertams,  jogurtams, varškės patiekalams, kepiniams, bandelėms , sriuboms  ir pan.

Maistinė vertė (100 g.) - 1622 kJ/385 kcal: riebalų 7,5 g., sočiųjų riebalų rūgščių 1,8 g., angliavandenių 57,5 g., cukrų 2,2 g., skaidulinių medžiagų 14 g., baltymų 15 g., druskos <0,001 g., skvaleno  418 mg.
Vitaminai ir mineralai: Vitaminas B2   2,08 mg, fosforas  604 mg, magnis 285 mg, geležis 7,1 mg, cinkas 3,3 mg, kalis 552 mg, kalcis 188 mg.

GRYNASIS KIEKIS: 120 g

PRODUKTAS BE GLITIMO.

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

€1.50

Džiovinti jūros kopūstai – natūralus jodo šaltinis.

Oficialus jūros kopūstų pavadinimas – laminarija. Japonijos, Ochotsko, Baltojoje ir Karsko jūrose auga per tris dešimtis šio vandens augalo rūšių ir visos jos valgomos.
Kinijoje laminarija vadinama jūros ženšeniu, nes ji labai panaši į šio augalo stebuklingą šaknį – tikra vaistinėlė! Vandens augalas, nuolat skalaujamas jūros vandens, savo lapuose prikaupia daugybę vertingų mikroelementų. Pirmiausia tai jodas, būtinas normaliai skydliaukės veiklai. Jo trūkta visiems, kurie gyvena toliau nuo jūros. Pakanka vos 30-40 gramų jūros dumblių per dieną. Be to, jodas skatina baltymų, geležies ir fosforo įsisavinimą. 

Grynasis kiekis: 50 g

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

€1.50

Maistinė vertė (100 g) - 2120 kJ/510 kcal: riebalų 32 g (iš jų sočiųjų 3.1 g), angliavandenių 40 g (iš jų cukrų - pėdsakai), 
skaidulinių medžiagų 35 g, baltymų 20 g, natrio - pėdsakai.
Vartojimo būdas: rekomenduojama paros norma - valgomasis šaukštas (maždaug 15 g). 
Galima vartoti su maistu arba išgerti išmirkytas vandenyje.

Grynasis kiekis: 500 g arba 1 kg

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Nuo €0.00

Energinė ir maistinė vertė 100 g: 460 kcal/1898 kJ, riebalų 32,00 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3,20 g, angliavandenių 7,4 g, iš kurių cukrų 7,4 g, baltymų 20,00 g, druskos 0,10 g.
Sudedamosios dalys: 100% natūralios nelukštentos kanapmių sėklos.

Laikyti švariose, gerai vėdinamose patalpose. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 25°C

Grynasis kiekis: 100 g

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

€1.50

Kuminai yra tipiškas rytų virtuvės prieskonis,  daugelio Indijos ir Meksikos patiekalų skonio dalis.  Šis prieskonis pasižymi ypatingais aromatais.  Tai neįprasto, intensyvaus, stiproko,  labai savito aromato ir skonio prieskonis, paprastai arba labai mėgstamas, arba nekenčiamas.  Citrinų ir šildančių imbierų skoniai persipina su šviežiai pjautos medienos aromatais.  Skonis ir aromatas išreiškiamas stipriausiai kuomet prieš naudojimą  yra paskrudinamas sausoje keptuvėje arba karštuose riebaluose iki sėklų patamsėjimo.

 Kuminai naudojami daržovių patiekalams, salotoms, troškiniams, tirštoms sriuboms, žuvies, vištienos, avienos, ryžių patiekalams gardinti, be jų neįsivaizduojamas  plovas , jų dedama į įvairiausius prieskonių mišinius (garam masala, kari mišinius), kuminais taip pat gardinami sūriai, jogurtas, kuskusas, marinuojamos, konservuojamos daržovės, su kuminais kepama duona ir t.t. 

 Kuminų istorija prasideda 5000 m. pr. Kr. Viduriniuose Rytuose, ypač aplink Egiptą ir Iraną. Kuminų sėklų buvo rasta faraonų piramidėse, o egiptiečiai jį naudojo balzamavimo procese.

GRYNASIS KIEKIS: 70 g.

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

€1.50

Kuminai yra tipiškas rytų virtuvės prieskonis,  daugelio Indijos ir Meksikos patiekalų skonio dalis.  Šis prieskonis pasižymi ypatingais aromatais.

Tai neįprasto, intensyvaus, stiproko,  labai savito aromato ir skonio prieskonis, paprastai arba labai mėgstamas, arba nekenčiamas.  Citrinų ir šildančių imbierų skoniai persipina su šviežiai pjautos medienos aromatais.

Skonis ir aromatas išreiškiamas stipriausiai kuomet prieš naudojimą  yra paskrudinamas  kuino sėklos sausoje keptuvėje arba karštuose riebaluose iki sėklų patamsėjimo.

 Kuminai naudojami daržovių patiekalams, salotoms, troškiniams, tirštoms sriuboms, žuvies, vištienos, avienos, ryžių patiekalams gardinti, be jų neįsivaizduojami kari patiekalai ir plovai, jų dedama į įvairiausius prieskonių mišinius (garam masala, kari mišinius), kuminais taip pat gardinami sūriai, jogurtas, kuskusas, marinuojamos, konservuojamos daržovės, su kuminais kepama duona ir t.t. 

 Kuminų istorija prasideda 5000 m. pr. Kr. Viduriniuose Rytuose, ypač aplink Egiptą ir Iraną. Kuminų sėklų buvo rasta faraonų piramidėse, o egiptiečiai jį naudojo balzamavimo procese.

GRYNASIS KIEKIS: 70 g.

Laikyti sausojeir vėsioje vietoje.

€1.50

Sudedamosios dalys: 100 % lukštentos kanapių sėklos.
Lukštentų kanapių sėklose gausu vitaminų bei mikroelementų (vitaminų E, B1, B3, B6, geležies, fosforo, magnio, cinko, vario, mangano, kalio, folio rūgšties)  bei nepakeičiamų polinesočiųjų riebalų rūgščių Omega-6 ir Omega-3.
Maistinė vertė (100 g) - 2344 kJ/564 kcal: baltymų 32.44 g, riebalų 43.7 g (iš jų sočiųjų 4.52 g, mononesočiųjų 4.29 g, polinesočiųjų 34.89 g), angliavandenių 10.34 g (iš jų cukrų 0 g), skaidulinių medžiagų 8.33 g, natrio 0.04 g; vitamino A 375 µg (46.88% RPN - rekomenduojama paros norma), vitamino D 29 µg (580% RPN), vitamino E 2 mg (16.67% RPN).
Omega-3 19.18%, Omega-6 56.85%, Omega-9 9.81%.
Vartoti galima kaip pabarstukus įvairiems patiekalams: salotoms, sumuštiniams, sriuboms, troškiniams, kepiniams, makaronams (prieš pat patiekiant). Puikus priedas sausiems pusryčiams, vaisių kokteiliams, jogurtams, desertams. 
 

Grynasis kiekis: 50 g

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

€1.50

Sudedamosios dalys: 100% moliūgų sėklos 
Maistinė vertė (100 g.) - 1368 kJ/330 kcal:  riebalų 8,5 g, sočiųjų riebalų rūgščių 1,5 g, angliavandenių 7,6 g, cukrų 2,3 g, skaidulinių  medžiagų 47,6 g, baltymų 32 g, druskos <0,001 g.
Moliūgų sėklų miltai - natūralus biologiškai aktyvių baltymų, vitaminų ir mineralų kompleksas, kurį sudaro vitaminai (ypač gausu C ir B), makro- ir mikroelementai (geležis, kalis, kalcis, magnis, fosforas ir cinkas, selenas). 
Šie miltai naudojami visų rūšių kepiniams, košėms, padažams ir sriuboms sutirštinti, baltiminiams kokteiliams ruošti.

Grynasis kiekis: 100 g

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

€1.50
Rašyk
Skambink