Grynasis kiekis: 250 g.
Kilmės šalis: JAV
Sudedamosios dalys: migdolų riešutai be luobelės . Sudėtyje yra riešutų.
BE GLITIMO.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 590 kcal/2466kJ, riebalų 52,52 g., iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3,95 g., angliavandenių 18,67 g., iš kurių cukrų 4,63 g., skaidulos 9,9 g., baltymų 21,40 g., druskos (išreikšta natriu) 47,50 mg
Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 5°C iki 16°C.
Migdolų miltai- tai vienas iš geriausių ir sveikiausių pasirinkimų, vietoje įprastų miltų, naudojami įvairiausiems kepiniams, batoneliams, macarons desertams, dietiniams patiekalams gaminti.
Migdolų miltai gali visiškai atstoti kviečių miltus receptuose be mielių, o mieliniuose receptuose migdolų miltų gali būti naudojama iki 25% kviečių miltų kiekio. Migdolų miltai yra didesnės apimties nei kvietiniai, todėl norint pakeisti 100 g kvietinių miltų pakaks tik 80 g migdolų miltų.